Få den perfekte hagen

Hos Tønsberg-Villaservice AS bryr vi oss om hagen din like mye som du gjør. Vi tilbyr en rekke tjenester som tar hånd om alle aspekter av hagevedlikeholdet ditt. Uansett hva du trenger, kan du stole på oss for å få jobben gjort med ekspertise og omsorg.

Vil du ha den perfekte hagen?

Hos Tønsberg-Villaservice AS bryr vi oss om hagen din like mye som du gjør. Vi tilbyr en rekke tjenester som tar hånd om alle aspekter av hagevedlikeholdet ditt. Uansett hva du trenger, kan du stole på oss for å få jobben gjort med ekspertise og omsorg.

Gressklipping

La oss begynne med gressklipping. Vi bruker ulike typer klippere – sitteklippere, stand-on-klippere og manuelle klippere – for å sikre at plenen din ser perfekt ut. Vi tar oss tid til å klippe gresset nøyaktig og etter dine preferanser.

Gjødsling

Neste oppgave er gjødsling. Planter og grøntområder trenger næring for å blomstre, og vi er her for å gi dem akkurat det. Våre gartnere vil gjødsle hagen din om våren og sommeren, slik at plantene dine får den næringen de trenger for å vokse og blomstre på sitt beste.

Barking

Vi kan også ta oss av barking av bed og skråninger. Med hjelp av våre effektive hjullastere legger vi bark for å undertrykke ugressvekst og gi en pen og vedlikeholdsfri hage. Det vil gi hagen din et skikkelig løft og redusere behovet for konstant vedlikehold.

Ugressbekjempelse

Ugressbekjempelse er en annen ting vi er gode på. Vi har sertifisering fra Mattilsynet og vet akkurat hvordan man håndterer ugress på en trygg og effektiv måte. La oss ta oss av ugresset, slik at du kan nyte en ugressfri hage uten stress.

Vi tar oss også av kantklipping for å gi hagen din et ryddig og velstelt utseende. Våre gartnere vil sørge for at plenkantene er skarpe og presise, noe som virkelig løfter hele utseendet på hagen din.

Luking av bed er en oppgave vi tar på alvor. Vi fjerner ugress grundig og sørger for at plantene dine har god plass til å vokse og blomstre. La oss ta hånd om bedene dine, slik at de blir en vakker og frodig del av hagen din.

Når det kommer til vanskelige områder som bratte skråninger, har vi fjernstyrte beitepussere som tar seg av jobben uten problem. Du kan være trygg på at vi har utstyret og ekspertisen som trengs for å takle selv de mest utfordrende områdene i hagen din.

Løvoppsamling

Og til slutt, vi tar oss også av løvoppsamling. Høstens løv kan være en utfordring, men vi er klare til å rydde opp og gi deg en pen og ren hage.

Hos Tønsberg-Villaservice AS er vi mer enn bare en leverandør av robotgressklippere. Vi er din dedikerte partner for en vakker og velstelt hage. Ta kontakt med oss i dag!

Relaterte innlegg